DEFA SmartStart styringsenhet

Trådløs, for 12V kjøretøy, inkl mottaker

Varenr:440020
DEFA SmartStart styringsenhet Trådløs, for 12V kjøretøy, inkl mottaker DEFA SmartStart styringsenhet Trådløs, for 12V kjøretøy, inkl mottaker DEFA SmartStart styringsenhet Trådløs, for 12V kjøretøy, inkl mottaker
3 545,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur
SmartStart™ er en trådløs styringsenhet med ett enkelt og lettlest display og to-veis kommunikasjon. 

Ved hjelp av den nye SmartStart™ kan du enkelt styre bilvarmesystemet ditt enten du er hjemme eller på jobben, så lenge du befinner deg innenfor 500 meter unna bilen.

Styringsenheten representerer det aller siste i avansert elektronikk.

En moderne, veldesignet, kompakt og funksjonell enhet som ytterligere øker fordelene med DEFAs eksisterende bilvarmesystem.

Styringsenheten representerer det aller siste i avansert elektronikk. En moderne, veldesignet, kompakt og funksjonell enhet som ytterligere øker fordelene med DEFAs eksisterende bilvarmesystem.

SmartStart™ fjernkontrollen gir informasjon om aktuell status for bilvarmesystemet, og om batterispenningen i bilen til enhver tid. 

To brukere kan benytte den samme enheten med hver sine valg av tilkoblingstider.

Det finnes en rekke innstillingsmuligheter for bilvarmesystemet, både med hensyn til hentetid, varmeprogram og forhåndsinnstillinger og du får med kalender med sommer- og vintertid, stoppeklokke og sanntidsklokke.
SmartStart™ er en trådløs styringsenhet med ett enkelt og lettlest display og to-veis kommunikasjon.


3181